AFLYST - Bestyrelsesseminar faglige foreninger 2018

​​​​Seminar for de faglige foreningers bestyrelser
AFLYST

mandag den 12. marts 2018 kl. 10 -16.30
Hotel Best Western Plus, Vestre Ringsvej 96, 7000 Fredericia

 

Foreløbigt program

kl. 09.45 - 10.00
Ankomst og kaffe

kl. 10.00 - 14.00 - med frokost fra kl. 12.00 til 12.45
Workshop om kommunikationsstrategi
v/Michael Christiansen og Peter Svarre

Del 1: Strategi
Hvad er strategi, og hvordan laver man en strategi, som er handlingsorienteret og ikke bare ender i skrivebordsskuffen? Glem de fine visioner og missioner og brug i stedet tiden på at løse konkrete problemer med en sammenhængende handlingsplan.

Del 2: Tiltræk nye medlemmer
Hvordan bruger man digitale medier til at tiltrække nye medlemmer? Hvor vigtige er sociale medier, og hvordan spiller de sammen med mere traditionelle digitale medier som hjemmesiden, søgemaskiner og så videre? Hvordan bruger man de eksisterende medlemmer til at tiltrække nye medlemmer og hvilken rolle spiller godt indhold i den digitale strategi?
I denne del vil deltagerne blive klædt på med effektive redskaber til at arbejde med digital kommunikation og markedsføring, og de vil få mulighed for at arbejde med deres egen forenings strategi for tiltrækning af medlemmer.

Del 3: Engager og fasthold de eksisterende medlemmer
Digitale medier har skabt helt nye muligheder for at skabe engagement og fællesskaber blandt foreningsmedlemmer, men hvilke platforme er de rette og hvordan bruger man dem mest effektivt? Hvordan skaber man online fællesskaber og engagement, som ikke bare motiverer medlemmerne til at blive mere aktive, men som også inviterer dem til at tage aktiv del i udviklingen af fællesskaberne.
I denne del vil deltagerne blive præsenteret for redskaber til at arbejde med digitalt engagement og community-skabelse, og de vil få mulighed for at reflektere over egen strategi for emnet.

kl. 14.00 - 14.30
Pause med kaffe og kage

kl. 14.30 - 16.30
Workshops:
WS 1 - økonomistyring i en faglig forening v/BDO

​WS 2 - Politisk interessevaretagelse for en faglig forening
v/Anthon Nødskov fra Operate, public affairs rådgiver.
Skab politisk interesse for den virkelige verden – uden et stort kampagnebudget. Når man vil vise virkeligheden frem til medier og politikere, føles det hurtigt som at bede travle mennesker om en stor tjeneste. Workshoppen giver konkrete værktøjer til, hvordan skolebesøget, kaffemødet eller den informerende mail i stedet bliver en service, som politikere og medier gerne vil takke ja til.

Arrangementet er for bestyrelsesmedlemmer for de faglige foreninger, det er gratis at deltage, og GL dækker transportudgifter med offentlig transport.

Du kan læse om retningslinjer for rejseaktivitet og lave rejseafregning her

 

Emner:  
Interessent:  
Artikeltype: Arrangement