Ungdommens Folkemøde 2017

7.-8. september. Tilmelding til workshops fra 9. maj 2017.

​​Igen i år byder GL inden for i lærerværelset på Ungdommens Folkemøde den 7. og 8. september. Det er anden gang Søndermarken i København danner rammen om en demokratisk festival for unge. Gennem deltagelse, samtale og fællesskab kan unge sammen udforske og opleve reel demokratisk deltagelse. Besøgstallet forventes at blive på 20.000 unge. 

Over 70 organisationer deltager, og på de mange stadepladser kan eleverne fx møde alle de politiske partier, DI, Kræftens Bekæmpelse, TDC, Girl Talk, Mellemfolkeligt Samvirke, Det Kriminalpræventive Råd, USA's ambassade, Amnesty International, Concito og mange, mange flere. 

Lærerloungen i 2016

Velkommen på lærerværelset 

Mange lærere deltager i folkemødet sammen med deres elever, og GL inviterer alle lærerne inden for på lærerværelset. Her vil du kunne mødes til hygge og mingle med kolleger, mødes med elever og deltage i aktuelle faglige debatter. Læreværelset er både et åndehul og et vandingssted, og derfor byder vi selvfølgelig også på lækker kaffe, og der er god musik om eftermiddagen, hvor der også er mulighed for at møde GL's politikere.

Programmet for læreværelset kan du finde her på siden inden sommerferien.

Igen i år byder vi på en kop god kaffe

Hold dig opdateret

På Ungdommens Folkemødes hjemmeside kan du se folkemødet fra et underviserperspektiv. Her finder du blandt andet inspirationsmateriale til, hvordan Ungdommens Folkemøde kan bruges i undervisningen. Alle organisationerne afholder workshops om aktuelle temaer i løbet af folkemødet, og der bliver åbnet for at tilmelde elever til workshops den 9. maj 2017. (I 2016 blev workshops hurtigt udsolgt, så det er vigtigt at være tidligt ude). Ungdommens Folkemøde opfordrer lærere til at udfylde en uforpligtende interessetilkendegivelse og dermed modtage nyhedsmails og et programmagasin, med blandt andet artikler og andet baggrundsstof, der kan bruges i undervisningen. Du kan registrere dig og dine elever her.​

Emner:  
Interessent:  
Artikeltype: Arrangement