SIP-kurser tilmelding

​​​​​​​​​​​Skoleudvikling i praksis (SIP-kurserne) skal understøtte reformimplementeringen. De første kurser blev afholdt primo november 2016. Næste runde afholdes i marts-april 2017.  Ministeriet er ansvarlig for indholdet, og kursusforløbene ledes af læringskonsulenterne. GL-E administrerer tilmeldinger og fakturering for ministeriet.

Denne side bliver opdateret ultimo januar med datoer for og tilmelding til SIP kurserne i foråret 2017.

Man tilmelder sig for hver SIP-kursusdag, da personkredsen kan variere ud fra SIP-temadagens emne.

Pris: SIP kurserne i foråret 2017 koster 500 kr. pr deltager. Ved afbud senere end 14 dage før kurset refunderes beløbet ikke, men skolen kan sende en anden deltager i stedet.​

Tilmelding (der åbnes for tilmelding til forårets kurser d. 31.1.17)

Tilmelding sker ved at vælge det relevante kursus fra rullemenuen nedenfor. OBS: En skolen kan max deltage med 3 personer til et SIP kursus. Skoler der udbyder flere gymnasiale uddannelser kan dog deltage med op til 5. Institutioner med forskellige skoleformer, som har forskellige matrikler, kan deltage med op til 8 i alt.

Først vælges skole (betaler). Begynd med at skrive skolens navn, så kommer den op. Derefter indtastes deltagerne én ad gangen med oplysning om navn, e-mail og funktion på skolen (lærer/leder).

Klik på 'Opret' for at lægge den første klar til tilmelding, hvorefter den næste der ønskes tilmeldt kan registreres. Slut af med 'Godkend tilmelding', først ved det tryk bliver de registrerede personer tilmeldt til kurset.

Bekræftelsesmail sendes til de enkelte tilmeldtes mailadresser. OBS tjek spamfilter, hvis bekræftelsen ikke straks kommer.

Emner:  
Interessent:  
Artikeltype: