SIP-kurser tilmelding

​​​​​​​​​​​​​​​​Skoleudvikling i praksis (SIP) skal understøtte reformimplementeringen.

SIP3 kurserne afholdes primo november 2017. Der åbnes for tilmelding den 19. juni 2017, og bemærk, at sidste frist for tilmelding er den 29. september 2017.

7.9.2017: Der er ikke flere ledige pladser på SIP-kurset på Gefion Gymnasium den 3.11.2017.

18.9.2017: Der er ikke flere ledige pladser på SIP-kurset på Rødkilde Gymnasium den 7.11.2017.

Ministeriet er ansvarlig for indholdet, og kursusforløbene ledes af læringskonsulenterne. GL-E administrerer tilmeldinger og fakturering.

Pris: SIP kurserne i 2017 koster 500 kr. pr. deltager. Ved afbud senere end 14 dage før kurset refunderes beløbet ikke, men skolen kan sende en anden deltager i stedet.​

Tilmelding

Personkredsen, der tilmeldes SIP3 kan godt variere fra de, der deltog i SIP1 og SIP2, så skolen kan sende de mest relevante i forhold til emnet.

OBS: En skole kan deltage med 3-4 personer til et SIP kursus. (Max 3 til hf-temadagen). Skoler, der rummer flere afdelinger og uddannelser, kan tilmelde 2 personer pr. adresse.

Tilmelding sker ved at vælge det ønskede SIP 3 kursus blandt de 5 alternative datoer fra menuen 'Vælg kursus' nedenfor. De 5 alternative kurser er ens.

Efter at have valgt ønsket kursus anføres så arbejdsplads (betaler). Begynd med at skrive skolens navn, så kommer den op. Derefter indtastes deltagerne én ad gangen med oplysning om navn, e-mail og funktion på skolen (lærer /leder). (Privatskoler vælger 'nej' i feltet 'Betaleren er en offentlig institution', og så forsvinder feltet, som de offentlige skoler skal udfylde med EAN nr.).

Klik på 'Opret' for at lægge den første klar til tilmelding, hvorefter den næste der ønskes tilmeldt kan registreres. Slut af med 'Godkend tilmelding'. Først ved det tryk bliver de registrerede personer tilmeldt til kurset.

Bekræftelsesmail sendes til de enkelte tilmeldtes mailadresser. OBS tjek spamfilter, hvis bekræftelsen ikke straks kommer.

Emner:  
Interessent:  
Artikeltype:  

Ministeriets indbydelse til hf-temadagen d. 23.8.17 kan ses her:

Invitation hf_temadag.pdf


I kan se Undervisningsministeriets indbydelse fra 15.6.17 til SIP3 her:

UVMs SIP3 indbydelse.pdf