SIP-kurser tilmelding

​​​​​​​​​​​​​​​Skoleudvikling i praksis (SIP) skal understøtte reformimplementeringen.

Den næste SIP aktivitet er en temadag onsdag den 23. august 2017 i Odense med fokus på hf. Tilmelding er åben fra 24.5.2017 til 23.6.2017.

Tilmeld dig/jer temadagen nederst på denne side: (I feltet Vælg kursus vælges kurset efter at have klikket på pil ned til højre).

SIP3 kurserne afholdes primo november 2017. Der åbnes for tilmelding d. 19. juni og sidste frist for tilmelding er d. 5. september 2017. 

Ministeriet er ansvarlig for indholdet, og kursusforløbene ledes af læringskonsulenterne. GL-E administrerer tilmeldinger og fakturering.

Pris: SIP kurserne i 2017 koster 500 kr. pr deltager, hf-temadagen dog kun 300 kr. Ved afbud senere end 14 dage før kurset refunderes beløbet ikke, men skolen kan sende en anden deltager i stedet.​

Tilmelding

Personkredsen der tilmeldes SIP3 kan godt variere fra de der deltog i SIP1 og SIP2, så skolen kan sende de mest relevante i forhold til emnet.

OBS: En skole kan deltage med 3-4 personer til et SIP kursus. (Max 3 til hf-temadagen). Skoler, der rummer flere afdelinger og uddannelser, kan tilmelde 2 personer pr. adresse.

Tilmelding sker ved, at vælge det ønskede SIP 3 kursus blandt de 5 alter-native datoer fra menuen 'Vælg kursus' nedenfor. De 5 alt. kurser er ens.

Efter at have valgt ønsket kursus anføres så arbejdsplads (betaler). Begynd med at skrive skolens navn, så kommer den op. Derefter indtastes deltagerne én ad gangen med oplysning om navn, e-mail og funktion på skolen (lærer /leder). (Privatskoler vælger 'nej' i feltet 'Betaleren er en offentlig institution', og så forsvinder feltet, som de offentlige skoler skal udfylde med EAN nr.).

Klik på 'Opret' for at lægge den første klar til tilmelding, hvorefter den næste der ønskes tilmeldt kan registreres. Slut af med 'Godkend tilmelding'. Først ved det tryk bliver de registrerede personer tilmeldt til kurset.

Bekræftelsesmail sendes til de enkelte tilmeldtes mailadresser. OBS tjek spamfilter, hvis bekræftelsen ikke straks kommer.

Emner:  
Interessent:  
Artikeltype:  

Ministeriets indbydelse til hf-temadagen d. 23.8.17 kan ses her:

Invitation hf_temadag.pdf

Ministeriets indbydelse til SIP3 udsendes d. 16.6.17.

I kan se Undervisningsministeriets indbydelse fra 31.1.17 til SIP2 her:

UVMs SIP2 indbydelse.pdf