SIP-kurser tilmelding

​​​​​​​​​​​Skoleudvikling i praksis (SIP-kurserne) skal understøtte reformimplementeringen. De første kurser blev afholdt primo november 2016. Næste runde, SIP2, afholdes i slutningen af marts 2017 og er fælles for de tre-årige forløb og 2-årigt hf. Ministeriet er ansvarlig for indholdet, og kursusforløbene ledes af læringskonsulenterne. GL-E administrerer tilmeldinger og fakturering for ministeriet.

Pris: SIP kurserne i foråret 2017 koster 500 kr. pr deltager. Ved afbud senere end 14 dage før kurset refunderes beløbet ikke, men skolen kan sende en anden deltager i stedet.​

Tilmelding

Personkredsen der tilmeldes SIP2 kan godt variere fra de der deltog i SIP1, så skolen kan sende de mest relevante i forhold til emnet.

OBS: En skole kan deltage med 3-4 personer til et SIP kursus. Skoler der rummer flere afdelinger og uddannelser kan tilmelde 2 personer pr. adresse.

Tilmelding sker ved at vælge det ønskede kursus  blandt de 8 alternative datoer og steder fra rullemenuen 'vælg kursus' nedenfor. De 8 alt. kurser er ens.

Efter at have valgt kursus anføres så arbejdsplads (betaler). Begynd med at skrive skolens navn, så kommer den op. Derefter indtastes deltagerne én ad gangen med oplysning om navn, e-mail og funktion på skolen (lærer/leder). (Privatskoler vælger 'nej' i feltet 'er betaler en offentlig institution', og så forsvinder feltet som de offentlige skoler skal udfylde med EAN nr.)

Klik på 'Opret' for at lægge den første klar til tilmelding, hvorefter den næste der ønskes tilmeldt kan registreres. Slut af med 'Godkend tilmelding', først ved det tryk bliver de registrerede personer tilmeldt til kurset.

Bekræftelsesmail sendes til de enkelte tilmeldtes mailadresser. OBS tjek spamfilter, hvis bekræftelsen ikke straks kommer.

Emner:  
Interessent:  
Artikeltype:  

​Se Undervisningsministeriets indbydelse fra 31.1.17 til SIP2 her:

UVMs SIP2 indbydelse.pdf

Bemærk at SIP2 kurset på Frederiksberg afholdes d. 31.3 og ikke d. 30.3, som først anført.